Jeg hedder Alex og er 50 år gammel. Jeg har været gift siden 2018 og har 2 halvvoksne sønner. I 1993 emigrerede jeg fra Jylland og bor nu i Karlslunde med min familie.

I kraft af mine uddannelser indenfor social- og sundhedsområdet, Falcks Redningskorps og som hospitalsportør, blev nysgerrigheden og interessen for kroppen, dens virke og funktion vakt – og gjorde, at jeg valgte at uddanne mig til sportsmassør.

Massoer Alex F KjeldgaardHvorfor massage?
Der er rigtig mange gode grunde til at få massage.

  1. Massage er blandt andet godt imod muskelspændinger. Går du og døjer med muskelspændinger, og ikke får gjort noget ved det, kan det ende med kroniske smerter. Derfor er en dybdegående massage effektiv. Ved at massere de spændte muskler, vil de langsomt løsne sig, blodcirkulationen i muskelfibrene bliver forøget, og der bliver tilføjet en større mængde ilt og næringsstoffer - og affaldsstoffer bliver fjernet via blodbanerne.
  2. Fjernelse af spændingshovedpine- og smerter i lænd og ryg.
  3. Når du modtager massagen, ligger du som oftest på en briks. Det er afslappende og det giver ro dvs. at du kan slappe af og undgå stress samt få godt udbytte af massagen. Efter behandlingen føler du dig forhåbentlig både friskere, gladere - men også træt på den sunde måde. Dit personlige velvære er dermed øget.
  4. Sportsmassage styrker muskler, gør leddene smidigere og medvirker til at bringe dit immunforsvar i bedre balance.

 

Forhandler af Forever Living produkter
Kender du eller, har du lyst til prøve nogle af disse fantastiske produkter fra Forever Living Products, som blandt andet er Aloe vera creme, energidrikke, kollagen og meget mere, så kan jeg varmt anbefale dig at besøge min Shop. Her får du mulighed for at læse om og købe produkterne.

Besøg Shop

 

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev for at få
nyheder og tilbud før alle andre

TILMELD Nyhedsbrev

Kontakt info

 
AFK Massage v/Alex F. Kjeldgaard

+45 3131 1588
info@afkmassage.dk

Kontakt mig i dag